Ik ben Karst A. Berkenbosch en ik woon in Oldeberkoop. ( De A. staat voor Albert. Ik ben vernoemd naar mijn beide opa's. Vandaar.) Mijn emailadres is dan ook: karstab@gmail.com.

Maar eerst zal ik u wat over mijzelf vertellen: Wandelen doe ik bijna elke dag. Zo heb ik al bijn 1000 x de Koepelbos in Oldeberkoop om gelopen en 360 x de Kiekenberg in Oudehorne. Momenteel wandel ik bijna dagelijks vanuit mijn nieuwe huis langs het natuurgebied De Batten. In ruil voor een maandelijks verslag van de natuurwaarnemingen die ik daar doe, mag ik daar ook tijdens het broedseizoen lopen. Daarnaast maak ik regelmatig andere wandelingen. Soms in de directe omgeving, maar soms ook op een plaats die voor mij nog onbekend is. Omdat ik naast wandelen ook nog graag gitaar speel, staan hieronder de laatste opnames, die ik samen met Eppie de Jong heb gemaakt. Bij het lied Dronken Geitefokker kregen we hulp van de oudejaarsploeg (de Geitefok) uit Oldeberkoop.
Op 14 juni 2016 is mijn laatste project: een geocachingroute langs alle schansen van de Friese Waterlinie van start gegaan. Wieberen Elverdink van de LC heeft daar een keurig verslag van gemaakt die ik hieronder heb toegevoegd.

Steeds gekker

Steeds Gekker. Een Stellingwarver boerenrocknummer uit dezelfde studio.

Dronken geitefokker

Dronken Geitefokker. Een one-take opname in de studio van Mark Verbeek in Jubbega. Samen met de Geitefok uit Oldeberkoop hebben Eppie de Jong en ik dit nummer opgenomen: het nieuwe lijflied van de Geitefok.