Fotoalbum

Beste mensen

Op de startpagina is al gesproken over begeleide wandelingen door Oldeberkoop. Maar mocht u wat verder willen kijken in de omgeving dan is dat ook geen enkel probleem. Ik heb ondertussen 16 boeken geschreven waarvan een aantal over de omgeving. (Zie bij schrijver) Ben dus goed bekend in Oost- en Weststellingwerf. Momenteel ben ik bezig het 250 km lange Stellingenpad te beschrijven. Deze tocht is volgend jaar in een boekje beschikbaar.

Bij hotel restaurant Lunia in Oldeberkoop (tel 0516 452555 kunt u informatie vinden over door mij uitgette fietstochten en een autotocht door de gemeente Oostsellingwerf. Deze laatste route is gemaakt in het kader van 500 jaar Ooststellingwerf en gaat langs alle dorpen van de gemeente. Het is een auto-puzzeltocht, waarbij u onderweg een aantal vragen moet beantwoorden. Te bevragen bij Lunia.

Hieronder een paar foto's van de Rottige Meente en Nijetrijne.  Het zijn recente en oude foto's (die ik heb gekregen). 

En omdat er veel vraag naar is heb ik ook alle foto's die Nadine de Ruiter van het theaterspektakel Berkoop vol Vuur heeft gemaakt (op 4 t/m 8 oktober 2017) hier ook maar neer gezet.